top of page

SOBRE NOSALTRES

          Professionals de l'handbol que ofereixen serveis relacionats amb el nostre esport. Jornades de tecnificació, stages tècnics, stages de pretemporada, organització de tornejos i organització d'esdeveniments.

ACTIVITATS

CAMPUS UTC

Portada%20YouTube_edited.jpg

Campus urbà d'handbol on nois i noies de categoria aleví de 2n any fins a juvenils de 1r any vénen a seguir aprenent dels millors entrenadors i entrenadores del nostre país.

STAGE EQUIPS

STAGES%20LOGO_edited.jpg

Organitzem estades d'entrenaments per equips de tot el món amb disponibilitat de pavelló propi i allotjament i manutenció molt a prop de el mateix.

CAMPUS ITC
BY HANDBALL MENTOR

LOGO ITC 1.3.png

Campus urbà d'handbol on jugadors i jugadores de categoria juvenil de 2º any, júnior y sènior vénen desenvolupar les seves capacitats i millorar en les seves habilitats amb els professionals de HANDBALL MENTOR.

TECNIFICACIÓ NADAL

Nuevo Logo Tec Nadal.png

Entrenaments realitzats en període de vacances de Nadal en horari de matí i tarda i dividits en dos torns de dos dies cadascun. Els entrenaments són dut a terme per jugadors i jugadores amb experiència en competicions d'alt nivell.

ESCOLA DE PORTERS

HANDPORTERS-HSJD_logos-08.jpg

Activitat desenvolupada per HANDPORTERS i HANDBOL SANT JOAN DESPÍ dedicada a la formació i entrenament específic de porters i porteres durant diversos caps de setmana a la temporada.

bottom of page