top of page

SOBRE NOSALTRES

          L'Handbol Sant Joan Despí a través de professionals de l'handbol ofereix serveis relacionats amb el nostre esport. Jornades de tecnificació, stages tècnics, stages de pretemporada, organització de tornejos i organització d'esdeveniments.

ACTIVITATS

CAMPUS UTC

Campus UTC

Campus urbà d'handbol on nois i noies de categoria aleví de 2n any fins a cadet de 2n any vénen a seguir aprenent dels millors entrenadors i entrenadores del nostre país.

STAGE EQUIPS

Stages Balonmano

Organitzem estades d'entrenaments per equips de tot el món amb disponibilitat de pavelló propi i allotjament i manutenció molt a prop de el mateix.

CAMPUS ITC
BY HANDBALL MENTOR

Campus ITC

Campus urbà d'handbol on jugadors i jugadores de categoria juvenil, júnior y sènior vénen desenvolupar les seves capacitats i millorar en les seves habilitats amb els professionals de l'HANDBOL SANT JOAN DESPÍ i HANDBALL MENTOR.

TECNIFICACIÓ NADAL

Tecnificació Nadal Handbol

Entrenaments realitzats en període de vacances de Nadal en horari de matí i tarda i dividits en dos torns de dos dies cadascun. Els entrenaments són dut a terme per jugadors i jugadores amb experiència en competicions d'alt nivell.

ESCOLA DE PORTERS

Escuela de Porteros Balonmano

Activitat desenvolupada

per l'HANDBOL SANT JOAN DESPÍ i HANDPORTERS dedicada a la formació i entrenament específic de porters i porteres durant diversos caps de setmana a la temporada.

bottom of page